Promocje
STYRODUR Modelarski Tafla gr. 2-3mm
STYRODUR Modelarski Tafla gr. 2-3mm
1,85 zł 1,25 zł
szt.
MECH Premium KRZACZKI Miętowy Ciemny
MECH Premium KRZACZKI Miętowy Ciemny
2,49 zł 2,09 zł
szt.
PIGMENT MODELARSKI - kolor 16. Srebrny
PIGMENT MODELARSKI - kolor 16. Srebrny
4,99 zł 4,19 zł
szt.
PĘDZEL OKRĄGŁY Premium - rozmiar 6 - 40%
PĘDZEL OKRĄGŁY Premium - rozmiar 6 - 40%
3,99 zł 2,39 zł
szt.
Podstawka pod model - Lądowisko - 13%
Podstawka pod model - Lądowisko - 13%
22,99 zł 19,99 zł
szt.
SŁOICZKI POJEMNIKI 5ml - ZESTAW 10szt - 25%
SŁOICZKI POJEMNIKI 5ml - ZESTAW 10szt - 25%
9,99 zł 7,49 zł
szt.
DRZEWKA iglaste z drutem BASIC - 5cm- 25%
DRZEWKA iglaste z drutem BASIC - 5cm- 25%
2,00 zł 1,50 zł
szt.
LISTKI , liście - ZESTAW - 16% do makiety podstawki
LISTKI , liście - ZESTAW - 16% do makiety podstawki
17,97 zł 14,99 zł
szt.
PIGMENTY MODELARSKIE - zestaw 12 Kolorów - 11%
PIGMENTY MODELARSKIE - zestaw 12 Kolorów - 11%
33,60 zł 29,90 zł
szt.
Podstawka pod model - Droga 3 - 13%
Podstawka pod model - Droga 3 - 13%
22,99 zł 19,99 zł
szt.
Podstawka pod model - Droga 2 - 13%
Podstawka pod model - Droga 2 - 13%
22,99 zł 19,99 zł
szt.
Bezpieczne zakupy

Bezpieczne formy płatności

14 dni na zwrot towaru

Rejestrowane transakcje

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Materialy-Modelarskie.pl

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych. Polityka Prywatności informuje w jakim celu zbierane są dane naszych Klientów i w jakim celu są wykorzystywane. Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami.

Dokonują zakupów w naszym sklepie powierzasz nam swoje dane i informacje. Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) oraz  zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zw dalej „RODO”). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu, a do niektórych danych posiadają też bezpośredni lub pośredni dostęp nasi zaufani Partnerzy współpracujący z naszym sklepem, którzy odpowiedzialni są w szczególności za dostarczenie Klientom zamówionych produktów lub usług na najwyższym poziomie.

Partnerami współpracującymi z naszym sklepem są pośrednicy sprzedaży (m.in. serwis Allegro), dostawcy usług IT, biura rachunkowe, pośrednicy płatności (m.in. DotPay S.A) oraz dostawcy (m.in. Poczta Polska, Ruch S.A.). Dane Klientów mogą być również przekazane organom ścigania w razie zgłoszenia przez organ żądania na odpowiedniej podstawie prawnej.

Jakie dane przetwarzamy?

Dane, które przetwarzamy zostają nam powierzone podczas składania zamówienia oraz w procesie rejestracji. Są one danymi nie stanowiącymi szczególnej kategorii danych osobowych w rozumieniu RODO. Są to przede wszystkim: imię i nazwisko, NIP, nazwa firmy, adres firmy, adres zamieszkania, adres korespondencyjny, numer telefonu, numer rachunku bankowego, adres e-mail. Dane, które nam podajesz w procesie zakupów i rejestracji są także danymi, które pozostawiasz w tzw. Plikach Cookies. Podczas rejestracji i składania zamówienia możesz wyrazić zgodę na umieszczenie swojego adresu e- mail na liście do otrzymania newslettera. W każdej chwili możesz wycofać zgodę na otrzymywanie newslettera.

Cele wykorzystania Twoich danych osobowych

Wykorzystujemy dane osobowe naszych Klientów w celu wykonania umowy sprzedaży i dostarczenia zamówionych produktów do Klienta do momentu wygaśnięcia danej umowy z zastrzeżeniem, że dane te mogą być przetwarzane również po wygaśnięciu umowy – wyłącznie, jeśli jest to dozwolone lub wymagane, np. w przypadku przetwarzania danych w celach rozliczeniowych, statystycznych, dochodzenia roszczeń (zwroty, reklamacje).

Dane osobowe Klientów możemy także wykorzystywać w celu gromadzenia i analizowania danych statystycznych, dotyczących produktów, również w celach marketingowych z zastrzeżeniem dobrowolnej zgody Klienta, do czasu wycofania jego zgody.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wymóg podania danych osobowych

Informujemy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak niepodanie ich lub podanie danych nieprawidłowych spowoduje niemożliwość świadczenia usługi sprzedaży produktów.

Prawa Klientów w związku z przetwarzaniem danych osobowych

  1. Prawo do dostępu do Twoich danych.
  2. Prawo do sprostowania danych oraz uzyskania ich kopii.
  3. Prawo do usunięcia danych lub ograniczenia przetwarzaniach Twoich danych.
  4. Prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych.
  5. W przypadku kiedy wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych masz prawo do wycofania tej zgody w zakresie, w jakim dane są przetwarzanie na podstawie tejże zgody. Masz także prawo do przenoszenia danych osobowych.

 

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia. W celu usunięcia danych skontaktuj się z nami na adres materialy.modelarskie@gmail.com. Usuniemy Twoje dane osobowe maksymalnie w ciągu 14 dni od otrzymania zgłoszenia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Pliki cookies

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres e-mail Sklepu bądź telefonicznie pod numerem 512670197.

 

Bestsellery
PĘDZLE Standard ZESTAW - 15%
PĘDZLE Standard ZESTAW - 15%
14,10 zł 11,99 zł
szt.
POSYPKA DO MAKIET  Kwiatowa
POSYPKA DO MAKIET Kwiatowa
1,99 zł 1,49 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl